Hodnocení knihy

Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty /

Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten...

Celý popis

Hlavní autor: Aschenbrandt, Karsten 'Ted', 1971-
Médium: Kniha
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Vašut, 2015
Vydání: České vydání první
Témata:

Obálka není dostupná...

Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit

Externí sklad, dodání do 48 h

Signatura: 641
Jednotka 420800167136 Dostupné