Hodnocení knihy
Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty /
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten...
Hlavní autor: | Aschenbrandt, Karsten 'Ted', 1971- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2015
|
Vydání: | České vydání první |
Témata: |
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna můžete ho objednat jako MVS. Nejprve je však nutné se Přihlásit
Externí sklad, dodání do 48 h
Signatura: |
641 |
---|---|
Jednotka 420800167136 | Dostupné |