Hodnocení knihy

Začínáme počítat : čísla do 100 : zacházení s čísly, část 1 /

Logico Piccolo je učební systém pro předškolní stupeň, 1. stupeň základní školy a speciální školy. Logico Primo je určeno pro děti od 3 let. Procvičuje jemnou motoriku, zrakové a prostorové vnímání. Podporuje koncentraci, pozornost a trpělivost. Děti si mohou hrát samy, s partnerem nebo ve skupině....

Celý popis

Variantní název: Čísla do 100
Zacházení s čísly
Čísla do 100, zacházení s čísly
Hlavní autor: Godzik, Marion
Další autoři: Labuch, Kristin, 1969-, Dürrhammerová, Marta
Médium: Logico
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Mutabene, [2006?]
Edice: Logico Piccolo
Témata:
hry

Obálka není dostupná...

Shrnutí: Logico Piccolo je učební systém pro předškolní stupeň, 1. stupeň základní školy a speciální školy. Logico Primo je určeno pro děti od 3 let. Procvičuje jemnou motoriku, zrakové a prostorové vnímání. Podporuje koncentraci, pozornost a trpělivost. Děti si mohou hrát samy, s partnerem nebo ve skupině. Oba systémy se skládají z rámečku a různých souborů, v každém souboru je 16 karet. Logico Piccolo používá 10 knoflíků, tedy 10 úkolů na 1 kartě. Logico Primo 6 knoflíků/úkolů. Karty jsou vzájemně nezaměnitelné. Rámečky jsou odolné, kompaktní, hygienické, bez volných dílů a jejich součástí je deset barevných, pohyblivých knoflíků. Jednotlivé karty jsou ze silného kartonu, lakované, každá karta obsahuje deset úkolů označených barevnými puntíky; barevnost těchto puntíků je shodná s barevností knoflíků v rámečku. Karta se zasune do rámečku a barevné knoflíky se přisouvají ke správné odpovědi; po vyřešení všech deseti úkolů se karta otočí a porovnají se barvy a správné vyřešení úkolů.
Popis jednotky: Název z papírového přebalu
K této publikaci patří pracovní deska Logico Piccolo, která není součástí jednotky.
Na přebalu jsou uvedeny metodicko-didaktické pokyny
Exemplář je 6. dotisk, ©2018
Logico je speciálně navržený učební systém pro děti od tří let až po první stupeň základních a speciálních škol. Celý systém klade důraz na samostatnost dětí, které si mohou úlohy samy zkontrolovat. Logico se skládá z rámečku a výukových karet, které se do něj zastrčí a pomocí barevných knoflíků přiřadí správná odpověď k danému úkolu. Pomozte tak dětem rozvíjet koncentraci, pozornost, trpělivost a jemnou motoriku díky kombinaci zábavy a vzdělávání. Logico je zároveň skvělá pomůcka pro děti se specifickými poruchami učení!
Fyzický popis: 16 podnětových karet : barevné ilustrace ; 23 x 17 cm
Uživatelské určení: Soubor je určen dětem v nejnižších ročnících základních i speciálních škol
ISBN: 8090298389